Évösszegzés képekben – 2017/7 ország

Ahogy a hétköznapi halandó szokta, én is átgondoltam, mi minden történt velem 2017 varázslatos esztendejében. Hát, elég sok minden!

Az évnek csak az elején járhattunk, mikor az irodai székembe ragadva ücsörögtem egy kifejezetten siralmas szürke napon, délután négy fele járt az óra és még 56 megválaszolatlan e-mail sorakozott a levelesládámban. Elképzeltem, hogy ez vár rám az év hátralévő napjain, megint elröppen egy esztendő úgy, hogy az égvilágon semmi izgalmas nem történik velem, hiszen 365 napon keresztül görnyedt háttal egy monitort bámulok, instant kávét iszom és várom a hétvégét. Határozottan éreztem, hogy, ha nem változtatok, záros határidőn belül fel fog robbanni az agyam.

Így jött a nagy elhatározás, megfogadtam, hogy annyi úti célt, energiát, emléket és repjegyet gyűjtök be 2017-ben külföldön, amennyi a szabadságomból kitelik és a pénztárcám zokogás nélkül elbír. Nos, ilyen módon születtek meg a mérföldköveim, szám szerint 7 országban 7 nagy lélegzetvétel.

 

FEBRUÁR

Németország, Berlin

   

MÁRCIUS

 

Belgium, Brüsszel-Brugge-Gent-Oostende

   
 

Törökország, Isztambul

   

ÁPRILIS

Portugália, Algarve

   

AUGUSZTUS

Görögország, Korfu

   

SZEPTEMBER

Lengyelország, Nyugat-Pomeránia

   
 

DECEMBER

Olaszország, Róma

 
 

Nagyon hálás vagyok 2017-nek, mert felélesztette bennem az utazót, aki mindig is ott lappangott, csak elnyomták a szürke hétfő reggelek, a fancsali képű emberek a metrón és a kényelmetlen irodai székem. Szeretném folytatni jó szokásomat 2018-ban is, és utazással feltölteni a lemerült akkumulátoraimat. Akárki akármit mond, szerintem ez egy jó év lesz!

 

Boldog Új Évet Mindenkinek 🙂 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .